EVENEMENTEN

Rustig wandelen

Langs honderden beeldhouwwerken

In het Park IJzerenberg kun je rustig langs de honderden beeldhouwwerken wandelen, een praatje maken met de kunstenaars… en u onderweg laten verrassen. Want er is nog meer te zien.

Langs het parcours van de tentoonstelling voorzien we een aantal rustplaatsen. U kunt gewoon even uitblazen, maar ook genieten van een hapje en een tapje aan de rand van een heus houtvuur, drijvend op het water. Ondertussen vergasten wij u op een portie extra cultuur met een aantal muzikale verrassingsacts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Park IJzerenberg

Schitterende afwisseling aan planten en bomen

In deze periode, waar de zomer- of herfstzon zorgt voor lange en gracieuze schaduwen, is de schitterende afwisseling aan planten en bomen, waaronder enkele zeldzame oude exemplaren, alleen al een bezoek waard.

Park IJzerenberg biedt ook een overvloed aan rijpe vruchten, die u overal kunt plukken en rapen. Sommige zeer oude soorten (zoals rode sterappeltjes) zult u bijna nergens meer vinden. Andere zijn bekender maar daarom niet minder lekker: okkernoten, kastanjes, frambozen, … Allemaal puur natuur, onbespoten en gratis mee te nemen of ter plaatse te consumeren.

 

 

Beeldenexpo gedurende drie weekends:
7-8, 14-15 en 21-22 september telkens van 11 tot 19u
Brusselsesteenweg 131 - 3020 Winksele

Een organisatie van vzw IJzerenberg
website de verbeelding

 

 

       facebook          twitter           instagram         pinterest-logo_318-10773